Ceļošana, lidošana, izbaudīšana, izgaršošana

www.etravel.lv - aviobiļešu atlaides un rezervēšana internetā, čarteru pēdējā brīža piedāvājumi, atpūtas, sporta fanu ceļojumi

otrdiena, 2011. gada 22. novembris

Portāls ETravel – viss, kas vajadzīgs ceļojumam


Tūrisma aģentūra Express Travel tūrisma tirgū strādā ne jau pirmo gadu. Pateicoties operatīvumam, pilnam pakalpojumu kompleksam, ekonomiski izdevīgajiem darba apstākļiem un augstajam servisa līmenim, mēs joprojām esam aktīvi augoša un plaukstoša kompānija.



Mēs priecāsimies jūs redzēt savu klientu vidū, un esam pārliecināti, ka mūsu sadarbība būs izdevīga abām pusēm. Mūsu tūrisma aģentūra pastāvīgi pilnveidojas un cenšas izpildīt visus pakalpojumus, kuri nepieciešami klientiem. Tūrisma aģentūras sniegto pakalpojumu klāsts ietver visus nepieciešamo servisu atpūtas, darījumu braucienu un citu šādu pasākumu organizēšanu uz ārzemēm.

Mājas lapā parasti atspoguļoti ne mazāk kā 500 regulārie aviokompāniju piedāvājumi. Pie mums atrodami aviokompāniju piedāvājumi par visizdevīgākajām cenām. Daudziem mūsu pastāvīgajiem apmeklētājiem interesē aviobiļešu online-pasūtījumi, kuriem piemīt virkne priekšrocību – nav vajadzības braukt un stāvēt garās rindās, viss ir izdarāms mājas apstākļos visu diennakti 7 dienas nedēļā. Mēs piedāvājam fiksēto samaksu par aviobiļetēm un viszemākās cenas.

Bez tam ir jāpiebilst, ka visus mūsu resursos pieejamos ceļojumus piedāvā Latvijā pazīstamākās tūrisma aģentūras, kā arī čarterreisi. Pie mums ir iespējams nopirkt ne tikai lidmašīnu aviobiļetes, bet arī rezervēt viesnīcas, hoteļus u.c. Ja jūs interesē hosteļu, viesnīcu, apartamentu piedāvājumi, mūsu mājas lapā ir pieejami vairāk kā 100 tūkstoši no hostelworld un booking.com.

Vēl viens ērts pakalpojums, ko piedāvā mūsu tūrisma aģentūra Express Travel, tā ir autonoma. Auto noma visā pasaulē ir ļoti populārs pakalpojuma veids. Desmitiem tūkstoši mūsu klientu jau sen pārliecinājušies, ka autonoma – tas ir ļoti ērti, izdevīgi un komfortabli. Ar šādu auto var pārvietoties, lai aplūkotu interesantas un ievērojamas vietas, izīrētu viesnīcas un iegādātos suvenīrus.

Viens no mūsu mājas lapas vispieprasītākajiem pakalpojumiem ir apdrošināšanas rezervēšana online. Mēs veicam apdrošināšanu noformēšanu online par viszemākajām cenām.

Pie mums ir iespējams arī rezervēt SPA procedūras. Mūsu resursi iekļauj veselu SPA-tīklu, kur jebkurš klients var pasūtīt viņam atbilstošu pakalpojumu.

Visas aviobiļetes un ceļojumus var apmaksāt internetā patstāvīgi vai arī to veikt tūrisma aģentūrā, vai arī ar pārskaitījumu. Attiecībā uz autonomas un viesnīcas numura apmaksu – tā ir veicama tieši uz vietas.

Izmantojot mūsu mājas lapas pakalpojumus, jūs varēsiet izplānot katru ceļojuma detaļu, nepametot savu mājokli.

Atvaļinājums kopā ar mūsu tūrisma aģentūru pārvērtīsies patiesā baudījumā un sagādās milzumu patīkamu emociju un iespaidīgu atmiņu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru